Stichting Stroopwafelconcerten verblijdt 4 Ermelose zorginstellingen met een buitenconcert

Woensdagmiddag 15 april organiseerde de Stichting Stroopwafelconcerten vier korte buitenconcerten voor de bewoners van (woon)zorginstellingen in Ermelo. De concerten werden op aanwijzingen van de instellingen uitgevoerd, zodat de veiligheid van de bewoners optimaal gewaarborgd was.

Met fotoreeks.

De concerten werden gegeven voor de bewoners van Bartimeüs, De Herbergier, De Amaniet en De IJsvogel, door leden van het Amersfoorts Koper Ensemble. Uiteraard werden de regels van de overheid, zoals 1,5 meter afstand, zorgvuldig in acht genomen.

Met een stroopwafel
De stroopwafels waren voor deze gelegenheid machinaal gebakken, en werden ingepakt afgeleverd bij de instellingen. Ze werden door het personeel van de zorgcentra aan de bewoners uitgedeeld.

Muzikale tour
Als gevolg van de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus in Nederland, kunnen 10 geplande stroopwafelconcerten in de diverse zorgcentra helaas geen doorgang vinden. Omdat we toch graag voor zorgpatiënten aanwezig zijn met muziek en een stroopwafel, juist in deze moeilijke tijd, organiseert de Stichting Stroopwafelconcerten in nauw overleg met zorgcentra in een aantal gemeenten een muzikale tour met buitenconcerten langs zorgcentra in die gemeenten. Woensdag 15 april vindt de eerste tour plaats in Ermelo. De stroopwafels voor deze speciale buitenconcerten zijn machinaal gebakken en ingepakt door de firma Daelmans Banket te Nieuwkuijk.

Stichting Stroopwafelconcerten
De Stichting Stroopwafelconcerten is begin 2019 opgericht door ondernemer Harry van Asselt uit Ermelo. Stroopwafelconcerten zijn bedoeld voor bewoners en verzorgers van zorginstellingen. De concerten worden gegeven door getalenteerde jonge musici in opleiding. Er zijn inmiddels ca. twintig stroopwafelconcerten gegeven. Bij de concerten ontvangen de bewoners een stroopwafel. Die worden normaal gesproken gebakken op dagactiviteitencentrum Oude School Ermelo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen