Bewoners en personeel Kroondomein Ermelo blij met alle aandacht tijdens coronacrisis

Woonzorgcentrum Krrondomein aan de Sparrenlaan in Ermelo kampt natuurlijk ook met de verstrekkende gevolgen van het coronavirus. Bewoners en personeel maken er het beste van. Ze zijn dan ook erg blij met alle aandacht die ze ‘van buitenaf’ krijgen.

Met fotoreeks.

Vanaf het balkon
Bewoners moeten binnen blijven vertelt Ellie de Kruijf. Een frisse neus halen en even van het lentezonnetje genieten mag vanaf de mooie balkons die het pas opgeleverde woonzorgcentrum rijk is. De bewoners mogen geen bezoek ontvangen van familie, vrienden of kennissen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook de vrijwilligers die het verschil maken voor de bewoners mogen voorlopig niet komen.

Mooie dingen
“In deze nare tijden gebeuren er ook mooie dingen”, vertelt een blije Ellie. “Zo kregen de bewoners tekeningen van de kinderen uit heel Ermelo. Ook werden er gratis kroketten uitgedeeld door Snackbar Pinokkio en gratis broodjes paling bezorgd. Daarnaast kregen we bedankkaartjes voor het belangrijke werk dat we in deze bijzondere tijden doen. Én we werden getrakteerd op mooie bossen tulpen van een familie omdat hun vader jarig was.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden