Gave oproep voor thuiszitters: speel ook mee in videoclip van Jordy van Loo uit Ermelo!

Jordy van Loo.
Foto: Eigen foto

In tijden van de coronacrisis ontstaan de meest creatieve ideeën om toch lekker bezig te blijven met je vak of hobby. Zo ook Jordy van Loo uit Ermelo. Naast voetballen is het maken van muziek met bijbehorende videoclip zijn grootste hobby. Voor zijn nieuwste nummer zou hij komend weekend de videoclip schieten. Dat wordt echter niets met de verscherpte maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Jordy roept op: “We doen aan iedereen die thuis zit een oproep om in onze clip te spelen. Want hoe gaaf is het als je jezelf straks via allerlei kanalen in de videoclip ziet, en trots kan zeggen dat je hieraan hebt meegewerkt!”

Het Coronavirus lijkt de wereld stop te zetten. Maar wat kan wel?

Meedoen
Meedoen is eenvoudig, zo lang jij je maar van je meest creatieve kant laat zien. Jordy legt uit: “Wij sturen liefhebbers de track toe, waarop zij ons een filmpje terugsturen waarin ze zingen, dansen voetballen, whatever. De track is aan te vragen door een DM (persoonlijk bericht) te sturen naar één van mijn social mediakanalen: Instagram of Facebook

Aan elkaar editten
Alle ingestuurde filmpjes gaat Jordy aan elkaar editten. Daar is hij door zijn werkzaamheden als eigenaar van filmbedrijf Diamond Productions natuurlijk een kei in. Maar neem bijvoorbeeld ook HIER een kijkje, het werd de zomerhit van 2018.

Samen met JPB bedacht
Jordy bedacht het idee met artiest JPB. “Ik heb eerder liedjes met hem gemaakt, ook het liedje van deze track. Het is een Nederlandstalig liedje, een catchy lovesong, echt een superleuke track. We hadden al van alles geregeld voor de video-opname. Dat gaat nu helaas niet door omdat we worden beperkt in onze bewegingsvrijheid. Heel goed overigens, en we hopen dat iedereen dit respecteert.”

JPB, Jordy van Loo en Shafique Roman. (eigen foto).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden