Grote kappersketens sluiten deuren om coronavirus, dus ook in Ermelo

Foto: pixaby

Een aantal grote kappersketens hebben vanaf vanmiddag, maandag 23 maart, voor onbepaalde tijd de deuren gesloten om het coronavirus. Dit bericht nieuws.nl Het betreft grote ketens die zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband Kappers United. Dat zijn onder meer Cosmo en Hizi Hair, die ook in Ermelo een vestiging hebben.

Maatschappelijke bijdrage leveren
Zowel de Facebookpagina van Cosmo Hairstyling Ermelo (Stationsstraat 62b) als Hizi Hair Ermelo (Stationsstraat 107) meldt dat de kapsalons gesloten is. Cosmo Hairstyling: ‘Ondanks de richtlijnen van het RIVM, dat kapsalons open kunnen blijven, vinden wij het van algemeen belang om onze maatschappelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen het coronavirus’.

Extra stap
Hizi Hair: ‘De gezondheid en veiligheid van haarstylisten en klanten staat bij ons altijd op de eerste plaats. Het RIVM heeft uitgesproken dat naar de kapper gaan kán, mits er strikte maatregelen worden opgevolgd. Daarom hebben wij de afgelopen weken verregaande hygiëne- en voorzorgsmaatregelen getroffen, in lijn met de overheid en het RIVM. Ondanks dit alles, zien we dat de situatie in Nederland verergert en de druk op de zorg sterk toeneemt. Om deze reden hebben wij in overleg met andere kappersbedrijven besloten gezamenlijk een extra stap te zetten om verdere verspreiding tegen te gaan’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden