Bestuur annuleert 61e editie van Avondvierdaagse in Ermelo om coronavirus

Geen Avondvierdaagse in Ermelo dit jaar.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

De Avondvierdaagse in Ermelo die dit jaar van maandag 8 juni tot en met donderdag 11 juni zou plaatsvinden, gaat niet door.

Dit bericht het bestuur maandagavond 23 maart. Aanleiding is het verbod dat er tot 1 juni 2020 geen bijeenkomsten mogen plaatsvinden waar mensen bij elkaar komen, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lastig
Omdat de Avondvierdaagse vlot na 1 juni plaatsvindt is het voor het bestuur erg lastig om voorbereidingen te treffen. De voorbereidingen zijn onder meer het aanvragen van vergunningen, het inkopen van medailles tot het zoeken van sponsors.

Graag tot volgend jaar!
Het bestuur licht toe: “De voorbereidingen voor de 61e editie van de Ermelose Avondvierdaagse waren al in volle gang. Het bestuur hield de laatste week al sterk rekening met het feit dat ook dit evenement geen doorgang zou kunnen vinden vanwege het coronavirus. Vandaag werd door de overheid bekendgemaakt dat evenementen tot 1 juni 2020 geen doorgang kunnen vinden. Een enorme teleurstelling voor alle deelnemers, muziekkorpsen, het bestuur en alle andere betrokkenen van dit mooie Ermelose evenement. Maar…, veiligheid en vooral gezondheid staat voorop. Daarom namens het bestuur van de Avondvierdaagse Ermelo: graag tot volgend jaar!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden