Free Ermelo pakt uit met ‘Silent Disco’ op het Raadhuisplein

Ilya Petoukhov is de 'stille' dj van de avond.
Foto: Via Free Ermelo

Free Ermelo pakt uit met ‘Silent Disco’ om 75 jaar bevrijding te vieren. ‘Silent Disco’ vindt plaats op vrijdag 17 april van 20.00 – 23.30 uur in de grote tentenhal op het Raadhuisplein. Ilya Petoukhov is de ‘stille’ dj van de avond!

Bestel HIER je kaarten á 10 euro per persoon. De tickets zijn inclusief 2 drankjes. Toegang vanaf 25 jaar.

Swingen in je ‘eigen wereld’
‘Silent Disco’ staat voor plaatje aanvragen bij de DJ, koptelefoon op en swingen in je ‘eigen wereld’. Heb jij geen zin om te dansen? Pak dan een drankje met vrienden met zachte muziek op de achtergrond.

Meer 75 jaar bevrijding
Op zaterdag 18 april 2020, precies 75 jaar na de bevrijding van Ermelo, wordt er – om onze vrijheid te vieren – een festival georganiseerd op het Raadhuisplein: Free Ermelo Festival 2020. Voor het gemeentehuis is ’s middags live (akoestische) muziek, zang en dans, aantrekkelijk voor alle leeftijden. Net als in 2015 (herdenking 70 jaar) zal er groots worden uitgepakt met internationaal gerenommeerde gezelschappen, geheel in relatie met het thema.

Dansen
Er staat een grote tent op het plein waarin comfortabel gekeken, geluisterd, en ook gedanst kan worden. De bar en het binnenterras zullen de gezelligheid bevorderen. Voor de innerlijke mens zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Zaterdagavond
Zaterdagavond spelen er enkele populaire coverbands op het Raadhuisplein op een groots podium inclusief professionele geluid- en lichtinstallatie. Speciaal voor de jongeren uit Ermelo en omgeving om die ook bij de festiviteiten te betrekken.

Entree vrij
Het Free Ermelo Festival op zaterdag 18 april wordt mogelijk gemaakt door Gelderland Herdenkt, Gemeente Ermelo en de Oranjevereniging Ermelo. De entree is daardoor vrij. Zet het vast in de agenda en reserveer de tijd!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden