Bijna de lucht in bij opening nieuwe schoolplein Prins Willem Alexanderschool Ermelo

Het scheelde niet veel vanmorgen, woensdag 19 februari, of Christie van Seventer en Erik Groeneveld waren gelanceerd tijdens de opening van het nieuwe schoolplein van de Prins Willem Alexanderschool (PWA) aan de Pretoriusstraat 1.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Forse bijdrage
Terwijl de respectievelijk directeur van de PWA en locatiedirecteur van Rabobank Ermelo op de nieuwe nestschommel poseerden voor de foto, vond het grut erachter het wel aardig ze eens flink te laten schommelen. Het liep gelukkig goed af. Maar des te duidelijker was de boodschap: mede door een forse bijdrage van 3000 euro van het Rabobank Stimuleringsfonds ligt er nu een prachtig ingericht plein achter de school.

Vruchten plukken
Een plein waarop de kinderen volop kunnen spelen, klimmen, klauteren, touw trekken, voetballen, glijden, chillen, tafeltennissen tot de vruchten plukken van hun eigen bomen, struiken en plantjes.

Jarige Luuk
De officiële opening van het nieuwe schoolplein door burgemeester André Baars, samen met de jarige Luuk en Lotte, trok veel belangstelling. Belangstellenden die ondertussen de kou vanuit hun voeten voelden optrekken. Daar was op gerekend door de organisatie. Deze had namelijk Olav Pranger ingevlogen voor een sportieve workout om even flink op te warmen.

Schoon en netjes
Het nieuwe schoolplein is ook buiten de schooltijden toegankelijk voor speellustige kinderen. “Maar”, zei de burgemeester, “we spreken wel af dat we het hier schoon en netjes houden. Daarvoor vragen wij de buurt ook een oogje in het zeil te houden.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden