Drie generaties Verburgt-Koppe openen expositie bij StEK in Ermelo

Vrijdagavond 14 februari openden drie generaties Verburgt-Koppe bij Galerie StEK in winkelcentrum De Enk in Ermelo. Het gaat om Ruud en Henny Verburgt (beide 76 jaar), dochter Esther (52) en haar kinderen Oscar (17) Robin (25) en Laura (22).

Zes artistieke talenten in één familie. Heel bijzonder vond het toegestroomde publiek dat genoot van de expositie en een drankje en een hapje van Petite-Cuisine uit Zeewolde.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Ruud, Henny en Esther
Ruud beeldhouwt en schildert en Henny houdt zich de laatste 20 jaar vooral bezig met schilderen, beeldhouwen en mozaïeken. Dochter Esther groeide op met de genen van haar ouders. Zij is vooral bekend door atelier Kunstsessies in Ermelo waar zij alweer 20 jaar lesgeeft. Vele mensen hebben al de weg gevonden naar haar atelier om zelf kunstzinnig aan de slag te gaan. En natuurlijk schildert Esther zelf ook.

Robin, Laura en Oscar
Robin, Laura en Oscar, hebben elk hun eigen stijl, vooral gericht op fotografie. Robin richt zich vooral op architectuur, Laura dieren en sport en Oscar fotografeert grotendeels de natuur.

  • De expositie is te bewonderen tot 24 maart 2020.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen