Content Orgels in Ermelo viert 40-jarig bestaan met jubileumjaar vol activiteiten

Foto: Content Orgels

Content Orgels aan Mariënhoef 7 in Ermelo bestaat dit jaar 40 jaar. De toonaangevende digitale orgelmakerij viert het heugelijke feit door het organiseren van veel verschillende activiteiten gedurende het jubileumjaar.

Start jubileumjaar
De bekende en bevlogen organist Gerwin van der Plaats is op vrijdagavond 7 februari om 20:00 uur te gast in de Concertzaal van Content Orgels. Dit concert markeert de start van het jubileumjaar 2020. Hij zal een veelzijdig en feestelijk programma ten gehore brengen op diverse digitale orgels, waaronder de nieuwe Concerto Jubileo 40, die gebouwd is ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Content Orgels. Ook zal hij een gedeelte van het programma op een Content Hauptwerk-orgel ten gehore brengen.

Over Gerwin van der Plaats
Gerwin van der Plaats is als organist en dirigent een bekende naam in muzikaal Nederland en daarbuiten. Als organist is hij onder andere verbonden aan Protestantse kerken in Nunspeet en IJsselmuiden. Als dirigent is hij verbonden aan diverse koren in de regio en daarnaast van het Kamper Mannenkoor ‘Door Eendracht Verbonden’, waar hij opvolger is van Klaas Jan Mulder.

Reserveren
Het programma wat Van der Plaats ten gehore zal brengen bestaat uit bekende en minder bekende orgelwerken, transcripties en diverse koraalbewerkingen! De toegang is gratis, maar we vragen u wel om uw plaatsen te reserveren via [email protected] of 0341-554876.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen