Afscheid en reünie van de Dillenburg Ermelo komt rap dichterbij

Met nog minder dan veertien dagen te gaan verhuizen de bewoners van de Dillenburg, eind deze maand, naar hun nieuwe huis ‘het Kroondomein’.

Dit bericht de reünie-commissie van woonzorgcentrum de Dillenburg, met fotoreeks.

Visje eten
Er wordt nog hard gewerkt om de nieuwe locatie op tijd gereed te maken voor haar nieuwe bewoners. Met man en macht is men bezig om de laatste hand te leggen aan het huis. Voor de bewoners is het een spannende tijd. Om dit alles voor hen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen worden diverse activiteiten georganiseerd. Zoals afgelopen vrijdag 17 januari. Een aantal bewoners ging heerlijk een visje eten bij het vispaleis ‘De oude haven’ in Spakenbrug . Dit geheel gesponsord door Pon Volkswagen Amersfoort.

24 rozen van Toon Hermans
Ook muzikaal kwamen de bewoners nog aan hun trekken. Zaterdag 18 januari was het Shantykoor Ermeluiden te gast in de Dillenburg. Samen met de in grote getale aanwezige gasten en hun familieleden werd het een groot feest en samenzang. De mannen van het Shantykoor deelden aan alle vrouwen in de zaal, onder het zingen van het lied 24 rozen van Toon Hermans, een roos aan hen uit. De middag kon voor deze dames niet meer stuk.

Periode afsluiten
Dat het verblijf op Dillenburg nu echt ten einde loopt ontgaat niemand. Ook het personeel niet. Zij sluiten de periode Dillenburg op 31 januari af met een reünie. In een dan al door de bewoners verlaten pand zullen nog eenmaal ongeveer 200 (oud) medewerkers bij elkaar komen voor een reünie.

Leuke avond
Een klein organisatie team is bezig om hiervoor een leuke avond te organiseren met sponsoring van een groot aantal ondernemers uit Ermelo die het begrip ‘de Dillenburg’ een warm hart toedragen. ’s Avonds om 20:00 uur zal dit feest aanvangen. De deur gaat om 19:30 uur open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen