IJs In Ermelo trekt de stekker eruit met grandioos smeltfeest

Vanavond, zaterdag 4 januari, trok IJs in Ermelo de stekker uit de ijsbaan in Ermelo. Terwijl de ijsvloer heel langzaam smolt vermaakten vrijwilligers en sponsoren zich tijdens het smeltfeest. Het bestuur had het feest speciaal voor ze georganiseerd om ze te bedanken. Zonder hun hulp was de ijsbaan op ’t Weitje niet mogelijk geweest.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Mee lallen
De organisatie had voor de gelegenheid Volxtirol laten overvliegen uit Oostenrijk, een tweekoppige band die werkelijk alle muziekstijlen speelde. Er werd dan ook al snel mee gelald met de mannen, en de voetjes gingen van de vloer.

Erg positief
Het gonsde de hele avond louter van de positieve reacties. Ofwel, iedereen had het 4 weken lang reuze naar zijn of haar zin gehad. Zo kan de organisatie de volgende editie van de ijsbaan, vanaf 28 november 2020, opnieuw rekenen op het team van beheerders bestaande uit Wijert Krijt, Herman Oudshoorn, Cees van Zaanen, Hans Beek, Jan Vlijm en Rikkert Vliek.

Zó leuk
“We hebben het zó leuk gehad, ook omdat we zoveel meer mensen hebben leren kennen.” Ook het gros van de vrijwilligers zeiden de tweede editie van de ijsbaan terug te komen. Daarnaast wordt de Bidfood Curling Competitie geprolongeerd, maar dan met tweemaal zo veel inschrijvingen, zó populair was het evenement.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen