Help Fête de la Musique Ermelo 2020 mee in de steigers; treed ook op!

Editie 2019.
Foto: Archief Eva te Brake

Op zaterdag 20 juni 2020 wordt voor de dertiende keer het muziekfeest Fête de la Musique georganiseerd in Ermelo. Net als voorgaande jaren zullen er op 30 podia in en rondom het centrum van Ermelo allerlei optredens gehouden worden vanaf 10 uur ’s ochtends.

Heel divers
Deze optredens bestaan uit o.a. koren, bandjes, dansverenigingen, zangers en zangeressen, pianisten, organisten en nog veel meer. Onder de 30 podia doen ook 6 kerken mee en een groot aantal winkeliers die hun winkel beschikbaar stellen om er een muzikale gezellige dag van te maken. Ook de horeca in Ermelo draagt dit prachtige evenement een warm hart toe en ook daar zullen diverse optredens zijn.

Fantastisch
Fête de la Musique wordt altijd afsloten in de Immanuelkerk met een fantastisch optreden van het Strijk– en Symfonieorkest NW Veluwe onder leiding van Roelof Klaassen. Op het Pauwenplein gaat Fête de la Musique tot 21.00 uur door met optredens.

Gratis
Géén van de deelnemers krijgt een vergoeding. Iedereen treedt gratis op. Wel mogen de deelnemers flyeren tijdens deze dag. Alle optredens zijn gratis toegankelijk voor de iedereen.

Opgeven
Opgeven kan via het aanmeldingsformulier op de website www.fetedelamusique-ermelo.nl 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden