Eindejaarverkoop boeken Boeldag Ermelo levert ruim 2500 euro op

Renske van Buuren en Martijn van Wijk zijn dik tevreden over de opbrengst.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Dik tevreden, dat zijn Renske van Buuren en Martijn van Wijk over de opbrengst van de eindejaarsverkoop van de grote voorraad boeken van Boeldag Ermelo. Ze hebben nog tot 16.00 uur vandaag, dinsdag 31 december, maar de opbrengst wordt geschat op ongeveer 3200 euro. Min de gemaakte kosten is dat ruim 2500 euro. Het bedrag is bestemd voor de Voedselbank Ermelo en de projectgroep Armenië.

De eindejaarsverkoop vond plaats van vrijdag 20 december tot en met vandaag, met uitzondering van de kerst- en zondagen, in het leegstaande pand aan de Horsterweg 1. Dat deed de Boeldag in samenwerking met de projectgroep Armenië, een groep van jongeren en begeleiders van de Hervormde Oude Kerk in Ermelo.

Vrijwillige inzet
“Het liep liep steeds lekker door”, vertelde Martijn, één van de begeleiders van de projectgroep Armenië. Deze projectgroep is via de hulpverleningsorganisatie Mission Possible met werkvakanties actief geweest in verschillende landen, waaronder Armenië en Bulgarije. Voorsorterend op een eventuele werkvakantie in de nabije toekomst, wil de projectgroep Mission Possible blijven steunen. Vandaar hun vrijwillige inzet voor de eindejaarsverkoop van de Boeldag boeken.

Met frisse moed
Ze hoeven vandaag de tijdelijke boekenshop niet op te doeken. Eerst wordt er uitbundig oud&nieuw gevierd, om donderdag met frisse moed de winkel te ontruimen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden