Theatergroep Spiegel speelt kostelijke Sinterklaasvoorstelling in Het Pakjeshuis Ermelo

Als kinderen met hun vader of moeder, opa of oma toch in Het Pakjeshuis aan het Molenaarsplein zijn, moeten ze in ieder geval de Sinterklaasvoorstelling van Theatergroep Spiegel bezoeken. Het gaat om een kostelijk gespeeld kijkspel met een verrassende wending. Met als toetje de komst van Sinterklaas.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Erg chagrijnig
Deuntjes van Sinterklaasliedjes op de achtergrond voerden als trommelgeroffel vanmiddag, zaterdag 23 november, de spanning op. Het publiek hield de adem in bij het zien van Joppe die op het toneel met zijn speelgoed speelde. Echt blij zag hij er niet uit, eigenlijk was hij erg chagrijnig.

Geen pakjesavond?
In plaats van pakjesavond te vieren zit Joppe bij zijn moeder op het werk. Betekent dat geen Sinterklaasfeest voor Joppe dit jaar? Niet als het aan Joppe ligt, die daarbij wordt geholpen door beroemde sterren. Het jonge publiek vond de ontknoping in ieder geval geweldig!

Op 30 november weer
De voorstelling ‘Sint tussen de sterren’ wordt zaterdag 30 november opnieuw opgevoerd in Het Pakjeshuis aan het Molenaarsplein. Er is een voorstelling om 13.30 en 15.00 uur. De prijs is € 2,50 voor kinderen en € 3,50 voor volwassenen.

Kaarten zijn telefonisch te reserveren via 0341-760777 of te bestellen via de website www.hetpakjeshuisermelo.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen