Bobbi Bear uit Ermelo geeft in kader van Giving Tuesday ook iets weg

Foto: Eigen foto

Stichting Bobbi Bear NL uit Ermelo geeft in de week voorafgaand aan Giving Tuesday ook iets weg. Inwoners van Ermelo die daar behoefte aan hebben kunnen vanaf dinsdag 27 november tot en met maandag 2 december tussen 19.30 uur en 21.30 uur een afspraak maken met Brigitte Wendelgelst, voorzitter van deze stichting.

Dat kan zijn om iets gezelligs te ondernemen, een bakje koffie bij u thuis te drinken, samen een ommetje te maken met of zonder hond, of om even uw hart te luchten. Brigitte is namelijk ook gediplomeerd Stresscounselor en gewend om goed naar u te luisteren. Zij hoort en leest zo vaak over eenzaamheid bij mensen, dat haar dit een goed idee leek.

U kunt zich opgeven via mail: [email protected]

Dinsdag 3 december is het wereldwijd Giving Tuesday, sinds 2012 een wereldwijde dag van Goed Doen, vrijgevigheid en solidariteit. Het is de 1e dinsdag na Thanksgiving (USA) en na koopevenementen als Black Friday en Cyber Monday. Een dag om iets voor een ander te doen. Giving Tuesday markeert het begin van het traditionele Geefseizoen, dat in Nederland begint met Sinterklaas.

In Ermelo heeft Stichting Bobbi Bear Nederland zich aangemeld bij de GivingTuesday-beweging, en zal rond deze dag proberen met de Giving Tuesday campagne geld bijeen te krijgen voor een Medisch Noodfonds voor haar moederorganisatie ik Zuid-Afrika, die getraumatiseerde kinderen redt, opvangt begeleid en probeert hen weer te laten geloven in de goedheid van de mens. Veel van de kinderen hebben enorme medische- en psychische problemen, en de behandeling daarvan kost veel geld. Er is speciaal voor dit doel een verhaal geschreven over de situatie bij Bobbi Bear.

Belangstelling? https://www.givingtuesday.nl/givingtuesdaynl/een-medisch-noodfonds-bij-operation-bobbi-bear-zuid-afrika/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen