Sinterklaas heet iedereen welkom in Het Pakjeshuis Ermelo

Foto: Eigen foto

Sinterklaas is inmiddels weer welkom geheten in Ermelo. Ook dit jaar slaapt hij in Het Pakjeshuis aan het Molenaarsplein. Tot pakjesavond kunnen jong en oud genieten van pepernoten, pakjes en pieten!

Dit bericht VVV Ermelo.

Woensdagmiddag 27 november
Kom op woensdagmiddag 27 november naar Het Pakjeshuis een kijkje nemen naar hoe Sinterklaas en zijn pieten wonen. Waar zal Sinterklaas slapen? Waar pakken de pieten de pakjes in? En kan je Sinterklaas’ bureau vinden, waar hij al zijn brieven schrijft? Je kan van 12.00 tot 13.00 pannenkoeken komen eten en daarna kan je om 14.00 komen knutselen. Als je moe geworden bent, kan je gezellig met een kopje chocomel bij de ‘open haard’ gaan zitten.

Vrijdagavond 29 november
Vrijdagavond 29 november is een bijzondere dag dan is er groots(t)e lichtjes dansfeest, daar moet je toch bij zijn? De voetjes gaan van de vloer!

Zaterdag 30 november
Zaterdag 30 november kan je ontbijten met Sinterklaas en zijn pieten. Wat zou Sinterklaas het liefst op zijn brood doen? Heb jij wel eens pepernoten op je boterham gehad? Dat is eigenlijk best wel lekker! ’s Middags is er een speciaal Sinterklaastheater van theatergroep Spiegel. Een familievoorstelling om van te smullen. Kaarten zijn vooraf te reserveren.

Button
Het Pakjeshuis wil iedereen graag van harte welkom heten, je betaalt € 2,50 voor een button die je alle dagen toegang geeft tot het Pakjeshuis. Voor activiteiten, eten/drinken en spelletjes wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Kijk voor actuele dagen en tijden op www.hetpakjeshuisermelo.nl of op Facebook. Via de website zijn ook kaarten te reserveren voor de pietenbingo, het ontbijt en de theatervoorstelling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen