Kom jij ook naar Améézing Concert – Live Karaoke met Crescendo Ermelo?

Foto: Crescendo Ermelo

Op zaterdag 9 november organiseert Crescendo Ermelo de derde editie van het succesvolle Améézing Concert, inloop 19.30 uur, aanvang 20 00 uur in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 16, Ermelo.

Voor ieder wat wils
Verschillende zangers en zangeressen hebben zich opgegeven om een nummer te zingen, begeleid door het orkest. ‘We zijn onder leiding van onze dirigent Ronald Slager al vanaf de zomer bezig om een scala aan popnummers in te studeren en het was afwachten op welke nummers de zangers zouden intekenen’, vertelt Hilda Versluis, één van de organisatoren van het concert.

‘Van sommige nummers hoop je als muzikant dat ze gekozen worden, omdat ze muzikaal een uitdaging zijn, dus het was weer spannend’, lacht Hilda. Uiteindelijk is er voor ieder wat wils, van Duncan Laurence tot Aretha Franklin. Niet alleen de zangers, maar ook het publiek kan muzikaal gezien van zich laten horen tijdens de zaalkaraoke waarbij enkele bekende klassiekers zullen langskomen.

Bruin Café
Net als vorig jaar wordt Het Kerkelijk Centrum omgevormd tot Bruin Café. Dit jaar kan het publiek tijdens het concert zichzelf voorzien van hapjes en drankjes, om de popconcertsfeer helemaal compleet te maken. Ook loopt er bediening rond. De presentatie is in handen van Mark Hamstra, die altijd goed de stemming erin weet te krijgen.

Kaartverkoop
Zin gekregen om te komen luisteren en zingen op zaterdag 9 november in het Kerkelijk Centrum? Koop snel kaartjes in de voorverkoop (tot 8 november 19.00 uur), via [email protected] of de leden! Deze kosten €8,- per stuk, inclusief kopje koffie/thee. Een VIP-arrangement voor 4 personen incl. hapjes en drankjes is verkrijgbaar voor €75,-. Reguliere toegangskaarten kosten € 10,- aan de zaal. Toegangsprijs is inclusief kopje koffie/thee. Kinderen onder de 12 jaar hebben natuurlijk gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden