‘Oude’ schoolmeubilair RKPWA Ermelo gearriveerd op Curaçao

Foto: Peter Meijer

Het ‘oude’ schoolmeubilair van RK Prins Willem Alexanderschool (RKPWA) aan de Pretoriusstraat 1 in Ermelo, is gearriveerd op Curaçao. Daar heeft het een tweede bestemming gekregen op de Pedro Luis Brionschool in Willemstad. Initiatiefnemer Peter Meijer, oud-wethouder van de gemeente Ermelo laat een krantenartikel als bewijs zien (zie foto). 

Het artikel in de plaatselijke krant is echter geschreven in het Papiamentu, maar Meijer vertaalt het graag.

WILLEMSTAD –  Kolegio Almirante Luis Brion heeft een container met schoolmeubilair ontvangen vanuit Nederland. Hiermee kunnen de leerlingen hun meubilair dat in slechte staat was inruilen voor meubilair dat in veel betere staat is.

Dit allemaal dankzij inspanningen van juf SD Panneflek, dhr. D. Panneflek, Peter Meyer en mevr. Christie van Seventer van Prins W Alexanderschool in Ermelo, dhr Rudi Kopershoek van het Transportbedrijf ‘Warehousing and Forwarding’ en sponsoring uit Nederland en een bekende Curacaose toneelspeler die garant hebben gestaan voor het transport uit Nederland.

Hier op Curaçao hebben organisaties meegewerkt om de artikelen invoerrechten vrij te laten te laten binnenkomen. Alle op Curaçao gemaakte kosten werden geregeld door dhr. Sandy Evertsz van het bedrijf Kooyman en het transport (kosteloos) was in handen van Hubert Interstero die het lossen helemaal gratis heeft gedaan.

Leerlingen en personeel van de school zijn heel erg blij met het ontvangen meubilair en willen allen bedanken die hun schouder onder dit project hebben gezet, zodat de leerlingen hun lessen onder betere omstandigheden kunnen volgen.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen