Evert Kok uit Ermelo wint €2850,- met eerste ‘Veronica Snipperhit’

Evert Kok, tweede van links.
Foto: Radio Veronica

Evert Kok uit Ermelo wist de allereerste opgave van het spannende radiospel ‘Veronica Snipperhit’ te raden.

Dit bericht Radio Veronica.

De jackpot
Hij herkende ‘The Chain’ van Fleetwood Mac in een ultrakorte muziekfragment en haalde daarmee de jackpot van €2850,- binnen. Veronica-dj Jan Joost van Gangelen overhandigde vrijdagmiddag 4 oktober in de Veronica-studio de cheque aan Evert.

Veronica Snipperhit
In de ‘Veronica Snipperhit’ draait het om het herkennen van de artiest en songtitel na het horen van een ultrakort muziekfragment. Wordt de ‘Snipperhit’ geraden? Dan maakt de luisteraar kans op een jackpot die op kan lopen tot een maximaal bedrag van maar liefst €15.000,-. Elke werkdag tussen 07.00 uur en 18.00 uur belt een Veronica-dj ieder uur met een luisteraar die een gokje mag wagen om de ‘Snipperhit’ te raden. Zodra de ‘Snipperhit’ geraden is, start er direct een nieuwe opgave en begint de jackpot op €150,-. Geeft de luisteraar een fout antwoord? Dan wordt er €150,- bij de jackpot opgeteld.

Bekijk HIER het fragment uit ‘Veronica Inside’, waar Evert Kok de jackpot won.

  • ‘Veronica Snipperhit’ wordt van maandag 30 september tot en met vrijdag 11 oktober elke werkdag tussen 07.00 en 18.00 uur gespeeld. Meespelen kan via de gratis Veronica-app.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden