Welzijn Ermelo start campagne Ermelose Maatjes

Kim Straatman, Hanneke Starre en wethouder Hans de Haan.
Kim Straatman, Hanneke Starre en wethouder Hans de Haan.
Foto: Eigen foto

Op maandag 23 september vond de start plaats van de campagne Ermelose Maatjes. Dit gebeurde door Hanneke Starre en Kim Straatman van Welzijn Ermelo die wethouder Hans de Haan symbolisch een flyer overhandigde.

Ermelose Maatjes is onderdeel van de hulpdienst van Welzijn Ermelo en richt zich op mensen die een maatje zoeken en op mensen die maatje willen worden. Kortom maatjes!

Meer dan 40% van de volwassen bevolking geeft namelijk aan eenzaam te zijn. Een maatje kan een oplossing zijn. Daarom wil Welzijn Ermelo in de week van 23 september, de week voorafgaand aan de Week tegen Eenzaamheid, aandacht vragen voor Ermelose Maatjes.

Door middel van het verspreiden van flyers, het uitdelen van bierviltjes en een week lang posters langs de weg hoopt Welzijn Ermelo de inwoners van Ermelo te bereiken en met elkaar in contact te brengen. “Door samen activiteiten te ondernemen beteken je iets wezenlijks voor elkaar en ontdek je mogelijk ook nieuwe kanten van jezelf. Bij Maatjes draait het om persoonlijk contact. Warmte, humor, aandacht, tijd, respect en begrip zijn belangrijk”, aldus Hanneke en Kim.

Wil jij Maatje worden? Of ben je opzoek naar een Maatje?
Kijk dan op: www.ermelosemaatjes.nl of neem contact op via [email protected] of via ons telefoonnummer 0341 -551678

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen