Crescendo Ermelo organiseert 3e Améézing Concert

Foto: Crescendo Ermelo

Heb je altijd al eens willen zingen met live orkestbegeleiding? Of zat je vorig jaar in de zaal tijdens het Améézing Concert en dacht je bij het horen van de prachtige optredens: dat wil ik ook! Dan is dit jouw kans! Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november om 20.00 uur in het Kerkelijk Centrum in Ermelo. 

Dit bericht Crescendo Ermelo.

Na twee succesvolle eerdere edities organiseert Crescendo Ermelo op zaterdag 9 november 2019 wederom een Améézing Concert. Zangers, zangeressen, duo’s; iedereen kan zich opgeven om een nummer te zingen, begeleid door het orkest en voor een gezellig publiek. Het is niet nodig dat je de beste zanger van Ermelo bent. Als je het geweldig vindt om mensen te entertainen en het podium voor jou als een tweede thuis voelt, zetten we je graag in de spotlight.

Aanmelden
Geef je dus snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen! Opgeven kan tot woensdag 17 oktober via de site van Crescendo: www.crescendo-ermelo.nl Hierop is een lijst te vinden met nummers waarop je kunt intekenen. Er zitten weer een paar echte klassiekers bij dus kijk snel of er iets voor je bij zit. Zit jouw nummer er niet bij, stuur ons dan een bericht en dan zullen we met jou overleggen of dit mogelijk is.

Kaartvoorverkoop
Zit je liever in het publiek? Dat kan natuurlijk ook! De kaartvoorverkoop start op donderdag 10 oktober, via de website of de leden. En natuurlijk zal ook de zaalkaraoke dit jaar niet ontbreken, waarbij het gehele publiek uit volle borst bekende popnummers mee kan zingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen