Bruijn Café Ermelo organiseert opnieuw After Blaren Party voor Nijmeegse Vierdaagse wandelaars

Bertus de Groot.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Hoewel 2 jaar later dan de bedoeling was, organiseert Bruijn Café Ermelo opnieuw een After Blaren Party voor Nijmeegse Vierdaagse wandelaars uit Ermelo. De party is een initiatief van Bertus de Groot en Gert Bruijn.

De After Blaren Party vindt plaats op zaterdag 28 september om 16.00 uur, in Bruijn Café aan de Stationsstraat 40. Doel is om onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen en ervaringen en ‘tips en tricks’ te delen.

Niet opgeven
De eerste Ermelose After Blaren Party was op 1 oktober in 2016, naar aanleiding van de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Hoewel de party erg gezellig was, stelde de lage opkomst de organisatoren toen erg teleur. Maar opgeven wilden Bertus en Gert het niet, en zeiden in 2017 gewoon voor een tweede editie te gaan.

Leuk initiatief
Hoewel dit twee jaar later is geworden is de wil om er een gezellige party met veel aanloop van te maken, er absoluut niet minder om geworden. Bertus die dit jaar voor de zevende keer de Nijmeegse Vierdaags uitliep: “Tijdens de Vierdaagse spreek je zóveel mensen uit Ermelo die ook meedoen. Als ik het dan over de After Blaren Party heb vinden ze het zo’n leuk initiatief, en beloven ook te komen. Maar waarom komen ze dan vervolgens niet?! Te meer omdat het de meesten eind september goed uitkomt, ze zijn dan namelijk allemaal terug van vakantie.”

Hoge opkomst
Bertus de Groot hoopt op een hoge opkomst tijdens de tweede editie van de After Blaren Party: “Ook andere belangstellenden in de Nijmeegse Vierdaagse zijn welkom.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden