Samenloop voor Hoop 2019 organiseert een rommelmarkt

Foto: Eigen foto

Op 20 en 21 september 2019 is de derde editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk, op deStille wei, IJsbaan en Strandeiland. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen in estafettevorm. Teamleden wisselen elkaar daarbij af op een parcours en dat 24 uur lang als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Elk team doet ludieke acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ook teams uit Ermelo doen mee.

Op zaterdag 7 september organiseert Team 19 / De Wandelende Maretak bij Broekhuis Opel Lorenzstraat 17 te Harderwijk vanaf 12.00 uur een rommelmarkt, met een aantal marktkramen met ondernemers die hun producten/diensten willen aanbieden voor het goede doel. Dit zijn Jacobine’s Bake Art, Jemako, Noordanus Advocatuur en Hop Taartenshop. Naast de markt zijn er drietal extra acties deze middag die zeker de moeite waard zijn.

Broekhuis Opel Harderwijk heeft deze middag een speciale wasactie. Bij bezoek aan de markt kunt u bij de kraam van De Maretak een waskaart kopen voor € 5 en dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Team 19. Wasprogramma 3 met een waarde van € 8,50.

Jacobine’s Bake Art heeft workshops aangeboden. Men kan cupcakes decoreren en deze daarna meenemen naar huis. Aanmeldingen graag via Jacobine’s Bake Art

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden