Groevenbeek Klassiek Ermelo gaat voor 7e editie

Duizenden mensen, jong en oud, woonden Groevenbeek Klassiek, het gratis openlucht concert, vrijdagavond 30 augustus, bij in de tuin van Landhuis Oud Groevenbeek.

Dit bericht de organisatie maandag 2 september.

Met foto’s door Jan de Roo Fotografie.

Genieten
Reden om uit te kijken naar de 7e editie in 2020, zo jubelt mede-organisator Bart Willemsen. “Het was weer genieten. Een waar muzikaal feest: het mooiste van Gelderland. Juist de combinatie van mooie muziek, een indrukwekkende lichtshow van de Ermelose ondernemer Ligt(H) art, de prachtige omgeving rond het idyllische landhuis Oud Groevenbeek, zorgden voor den onvergetelijk festijn.”

Lyrische muziek
Er werd onder meer lyrische muziek gespeeld van de Franse componist Maurice Ravel, heel ontroerend mooi gespeeld door Lestari Scholtes, samen met het Holland Symfonie Orkest onder leiding van dirigent Wim van Herk. Maar er werd ook uitbundige muziek gemaakt zoals Can Can van Jacques Offenbach, O solo Mio van Eduardo di Capua door de tenor Marten Smeding.

Feeërieke avond
“Heel mooi klonk aan het eind Land of Hope and Glory uit de monden van de duizenden aanwezigen. Een prachtige feeërieke avond. Mogelijk gemaakt door veel bedrijven uit Ermelo en Putten, de Rabobank en de beide gemeenten. Op naar de zevende keer.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden