Eat N Beat festival Ermelo ruilt slippers ff in voor regenlaarzen

De organisatie van het 5e Eat N Beat festival op ’t Weitje werd vandaag, zaterdag 31 augustus, ruim gecompenseerd voor de nattigheid van vorig jaar. Het was tropisch warm, dé omstandigheden om heerlijk te loungen onder het genot van de lekkerste hapjes en drankjes, terwijl de kinderen zich vermaakten in de kinderhoek met de meest enerverende activiteiten. Tot een uur of 8 ’s avonds toen het onweer losbarstte. Toen moesten de slippers bij wijze van even worden ingeruild voor regenlaarzen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Bakken water
Want de onweersbui ging even flink tekeer, compleet met bakken water uit de hemel en het geluid van de donder rolde vanuit Putten over Ermelo heen. Gelukkig bleef het ergste onweer op een afstand en ‘zeilde’ om het feestterrein heen. Een opsteker voor de organisatie was dat het publiek niet massaal huiswaarts keerde, maar knus onder de giga-parasols kroop. Het gros ging zelfs weer dansen toen de ergste regen voorbij was.

Voor jong en oud
Bijzonder aan het festival is het plezier voor jong en oud, zowel overdag als ’s avonds. Terwijl ’s middags het kleinere grut zich vermaakte dichtbij pa en ma onder de picknicktafels of in de kinderhoek, waagde de jongere jeugd zich ’s avonds aan een dansje met hun ouders. Of ze dansten met elkaar terwijl hun ouders het zich gezellig maakten met vrienden en vriendinnen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden