Zo’n 60 jongeren zetten zich vrijwillig in via Stichting Present Ermelo

Foto: Stichting Present Ermelo

Onlangs hebben zo’n 60 vrijwilligers zich ingezet voor bewoners in Ermelo en omgeving die wel een dag extra handen kunnen gebruiken, een dagje er op uit konden of al een langere tijd weinig bezoek ontvingen.

Dit bericht Stichting Present Ermelo.

Een glimlach
Samen met stichting Present Ermelo heeft de groep eerst nagedacht over wat zij kunnen en willen betekenen. ‘Waar zijn jullie goed in? Wat wil je achterlaten na dat je op bezoek bent geweest?’ Een glimlach brengen op een gezicht van iemand die het moeilijk heeft, daar doe je het voor!

Zeven projecten
De groep heeft 7 projecten uitgevoerd; van zwaar tuinwerk en tuinonderhoud bij mensen thuis tot aan een goed gesprek voeren, spelletjes spelen en pannenkoeken bakken bij de Zorggroep Noordwest-Veluwe en ’s Heeren Loo. Een geweldige inzet!

Missionaire-dag
De groep reageert: “Tijdens de kampweek bij de Herikon hebben we momenten waarin we zingen, leren uit de Bijbel, sport en spelactiviteiten organiseren voor jongeren van 16 tot 20 jaar. Dit jaar wilden we graag ook een missionaire-dag hebben. Een dag waarin het uitdragen van ons geloof ook daadwerkelijk tot uiting komt. Stichting Present Ermelo heeft ons laten zien wat er speelt achter een voordeur en hoe bijzonder het is om je hiervoor in te zetten. Een ervaring die je zonder de stichting niet kan mee maken.”

Over Stichting Present
Stichting Present Ermelo slaat een brug tussen mensen die hulp willen bieden en mensen die deze hulp goed kunnen gebruiken. Meer weten over wat jij kan betekenen of aan wie deze hulp wordt geboden?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden