Burgemeesters openen Palletstad in Ermelo

Op dinsdag 20 augustus is de Palletstad officieel geopend door burgemeester André Baars en kinderburgemeester Luna Groenewegen, op het parkeerterrein van sportcentrum Calluna.

Luna mag elke dag de stad openen en sluiten en fruit of iets lekkers uitdelen. Want een burgemeester zorgt immers goed voor haar stad.

Met fotoreeks.

Eerste keer
Het is de eerste keer dat er een huttenbouwfeest wordt georganiseerd. Organisatoren Amber en Monique van Welzijn Ermelo zijn trots: “Iedereen is lekker bezig met timmeren en het gaat er gemoedelijk aan toe.
Er waren dinsdag 25 vrijwilligers die helpen met bouwen, sporten en zorgen dat alles goed verloopt.”

Even wennen
Soms is het nog wel lastig voor de kinderen om iets te bouwen. Amber geeft aan: “Niet iedereen kent elkaar en zitten dan met elkaar in een groepje. Dan moet er toch samen besloten worden hoe ze het gaan doen. Dit is ook één van de doelen van het feest. Leren samen werken, elkaar leren kennen en het gezellig hebben. Uiteraard is de hut wel het uiteindelijke doel.”

Vrijwilligers en sponsoren
Het feest kan naast alle hulp van de vrijwilligers niet bestaan zonder de vele sponsoren. “Voor de dinsdag willen we graag De Albert Heijn, Timmerfabriek Ten Hove, BPG Pieper, JOGG Ermelo en Plus Supermarkt bedanken voor alles.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden