NAH-café Ermelo start nieuwe seizoen op woensdag 11 september 2019

Foto: Eigen foto

Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen vanaf woensdag 11 september 2019 lotgenoten ontmoeten in het NAH-café in Ermelo. De avonden staan in het teken van ontmoeting en contact in een gezellige en rustige omgeving. Locatie: De Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo. Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur.

Bezoekers kunnen nieuwe contacten aanknopen, samen iets drinken en ervaringen uitwisselen. Daarnaast heeft iedere avond een eigen thema.

Leren leven met NAH
Het NAH-café is een initiatief van MEE Veluwe, Welzijn Ermelo en InteraktContour. De toegang is gratis en introducés zijn welkom. Het NAH-café is bedoeld voor volwassenen die hebben moeten leren leven met NAH. Niet Aangeboren Hersenletsel kan het gevolg zijn van o.a. een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Agenda
Dit jaar zijn de bijeenkomsten op de volgende data: woensdag 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december 2019 en 8 januari, 12 februari, 11 maart, 8 april en 13 mei 2020.

  • Aanmelden voor het NAH-café kan door een e-mail te sturen naar Manon Liest. [email protected] Bellen mag ook naar telefoonnummer 06-30997189.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden