RKPWA Ermelo neemt met reünie afscheid van oude schoolgebouw

Foto: RKPWA

Nog één keer herinneringen ophalen met je oude klasgenoten, meesters en juffen. Voor (oud) leerlingen en medewerkers van de Prins Willem Alexanderschool kan dat op 12 september. Dan organiseert de basisschool een Walking School Dinner om afscheid te nemen van het huidige schoolgebouw.

Dit bericht de directie de RKPWA.

Nieuw schoolgebouw
Deze zomer verhuist de Prins Willem Alexanderschool naar het nieuwe gebouw aan de Pretoriusstraat. Leerkrachten en leerlingen kijken er naar uit. De nieuwe locatie is namelijk duurzaam, beschikt over moderne faciliteiten en krijgt een schoolplein dat door de leerlingen zelf ontworpen is. Maar om met stille trom uit het huidige gebouw te vertrekken, daar voelde de directie van de RKPWA weinig voor.

Duizenden leerlingen
Daarom organiseert de school een Walking School Dinner. Een moment om nog een keer rond te snuffelen in het gebouw dat al sinds 1968 bestaat. Duizenden leerlingen zaten er op school en tientallen leerkrachten gaven er les. Ze zijn allemaal uitgenodigd om elkaar weer te ontmoeten en met elkaar te dineren. Door de school hangen die dag allemaal oude klassenfoto’s en in ieder klaslokaal wordt een gerecht geserveerd. Zo kan het zomaar zijn dat je het voorgerecht nuttigt in het lokaal waar je de cito toets hebt gemaakt en het hoofdgerecht in je oude kleuterklas.

Toetje
Het dessert wordt opgediend in de nieuwe school. Een mooie aanleiding om het gebouw te bewonderen. Daarom zijn ouders die voornemens zijn om hun kinderen onder te brengen bij de Prins Willem Alexanderschool ook van harte welkom. Het evenement leent zich namelijk uitstekend om sfeer te proeven en het nieuwe gebouw te bewonderen.

Praktische informatie
Het Walking School Dinner wordt georganiseerd voor huidige en oud-leerlingen (en ouders), medewerkers, oud-gedienden, buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Vanaf 17:00 trekt er ieder half uur (tot 20:00 uur) een groep van 40-50 mensen dinerend door het oude en nieuwe schoolgebouw.

De tickets voor het Walking School Dinner bedragen € 20,- per persoon en zijn te bestellen via: rkpwa.nl/wsd of https://eventix.shop/6qjbkdnq

Reacties

article
44215
Nog één keer herinneringen ophalen met je oude klasgenoten, meesters en juffen. Voor (oud) leerlingen
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20190719/rkpwa-ermelo-neemt-met-reunie-afscheid-van-oude-schoolgebouw/
2019-07-19T14:15:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/07/19141433/29EN-Reunie.jpg
Nieuws