Wil jij info over zonnepanelen? Vraag het NMP Ermelo

Foto: NMP Ermelo

De werkgroep Duurzaamheid van de Stichting Natuur- & MilieuPlatform (NMP) Ermelo levert al jaren een bijdrage aan een duurzamer Ermelo door middel van duurzaamheidsadviezen. 

In de afgelopen jaren zijn in Ermelo vele duizenden zonnepanelen op daken van woningen en scholen gelegd. Deze zorgen voor de opbrengst van Duurzame Energie. Twintig jaar geleden zag je nog maar enkele zonnepanelen, maar de afgelopen 10 jaar is het steeds sneller gegaan. In elke straat zie je ondertussen vele huizen met zonnepanelen, moet je maar eens op letten.

Dit bericht NMP Ermelo.

Efficiënter én goedkoper
De zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren efficiënter geworden én zijn goedkoper door de massaproductie.

Salderingsregeling verlengd
Nu de regering de Salderingsregeling heeft verlengd tot 2030, is ook duidelijk dat je zonnepanelen gemakkelijk terugverdient. We verwachten dan ook dat over 5 jaar op bijna alle woningen zonnepanelen liggen. Op bijgaande foto zie je vele voorbeelden van zonnepanelen op het dak.

In onze folder ‘ZONNE-ENERGIE’ geven we uitleg over de aandachtspunten. Zie www.nmpermelo.nl onder kopje folders. Wanneer je meer wilt weten over zonnepanelen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden