Projectgroep Armenië van Oude Kerk Ermelo stoomt op naar de 16.000 euro

Foto: Grietje-Akke de Haas

Het prachtige bedrag van 2019 euro. Dat is vandaag gescoord met de Fancy Fair op het plein en grasveld achter de Oude Kerk in Ermelo. De opbrengst wordt besteed aan een werkvakantie in Idzjevan. Van 19 oktober tot en met 26 oktober gaan jongeren met begeleiders van de Hervormde Oude Kerk in Ermelo daar aan de slag. Om de werkvakantie te bekostigen worden er veel acties georganiseerd. 

Zoals het er nu voor staat gaat de opbrengst van de tot nu toe gehouden acties richting de 16.000 euro. Maar de projectgroep gaat voor de 30.000 euro.

Ultieme streefbedrag
Dat is het ultieme streefbedrag om de reis- en verblijfskosten te betalen, en de kelder in te kunnen opknappen in Idzjevan van een voormalige bioscoop die nu dienst doet als kerk. Eenmaal opgeknapt wordt de kelder een sfeervolle ruimte voor de jeugd en jongeren van Idzjevan om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. Ook is het de bedoeling speeltoestellen buiten de kerk te plaatsen.

Grote Loterij en Dienstenveiling
Naast meerdere nog te houden acties moet de Grote Loterij en Dienstenveiling de grote financiële klapper opleveren. Deze vindt plaats op zaterdag 14 september in de Oude Kerk. De Dienstenveiling begint om 19.00 uur en de trekking van de Grote Loterij om ongeveer 21.00 uur. De hoofdprijs is een gloednieuwe scooter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen