Toeristische gids Ermelo 2019/2020 nu gratis bij VVV Ermelo

Foto: VVV Ermelo

Het seizoen is begonnen, er zijn weer vakantiegangers aanwezig op de accommodaties in Ermelo. VVV Ermelo is daarom weer volop bezig om de promotiecampagne voor Ermelo uit te rollen, zodat iedereen weer een beeld heeft van de veelzijdige mogelijkheden op toeristisch recreatief gebied. Zo is de Toeristische gids Ermelo 2019/2020 weer uitgebracht, erg handig voor zowel toerist als inwoner.

Dit bericht VVV Ermelo vrijdag 17 mei.

Verdubbeling
In de gemeente Ermelo zijn toeristen erg belangrijk. Zij verdubbelen het inwoneraantal en zorgen voor veel omzet. Veel toeristen willen graag een overzicht van bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen. Deze gids voorziet in die behoefte.

Overzicht
De Toeristische Gids geeft een zo compleet mogelijk overzicht van alle activiteiten en bezienswaardigheden op toeristisch en recreatief gebied. In de gids staat een overzicht met alle evenementen in Ermelo. Ook staat er een compleet toeristisch ABC in. Een overzicht van campings, bungalowparken, hotels en pensions ontbreekt natuurlijk niet. Kortom, de gids is een handig naslagwerk voor zowel toerist als inwoner.

Full color
Het is een full color brochure en er is een Duitse en Engelse vertaling in opgenomen. Kom snel naar de VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20 om de toeristische gids gratis af te halen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen