Minder mobiel in Ermelo? Ga met StemMaatje uw stem uitbrengen

Foto: Welzijn Ermelo

De vrijwillige chauffeurs zijn naast ANWB AutoMaatje ook StemMaatje op 23 mei tijdens de Europese Parlementsverkiezingen. Automaatje werkt hierin samen met locatie De Baanveger, onderdeel van Welzijn Ermelo.

Dit bericht Welzijn Ermelo.

Vrijwillige chauffeurs vervoeren die dag minder mobiele inwoners van Ermelo van hun huis naar het stembureau in De Baanveger waar u na het uitbrengen van uw stem een kopje koffie of thee en iets lekkers aangeboden krijgt. Na afloop wordt u weer thuis gebracht. Afhankelijk van het aantal aanvragen, rijdt u alleen dan wel in gezelschap van meerdere stemmers naar De Baanveger.

Wilt u op 23 mei uw stem uitbrengen onder het genot van een kopje koffie of thee bij de Baanveger, neemt u dan contact op voor vrijdag 17 mei. Deze dienst is op 23 mei beschikbaar voor zowel deelnemers als niet- deelnemers van AutoMaatje. Voor deze dienst betaalt u € 2,50 (inclusief een kopje koffie/thee en iets lekkers).

  • ANWB AutoMaatje is onderdeel van Welzijn Ermelo. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00-12.00 uur op telefoonnummer 0341-750225.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen