Stichting Beyond Words Productions Ermelo presenteert vernieuwd concept

Foto: Annemieke Bais

Herkenbare problemen uitgebeeld in dans en verwoord in live muziek en theater. Met dit vernieuwende concept zal de stichting Beyond Words Productions op zaterdag 11 mei maar liefst twee voorstellingen geven in theater De Dialoog in Ermelo.

Dit bericht stichting Beyond Words Productions.

Maatschappelijke thema’s
Beyond Words Productions maakt persoonlijke en maatschappelijke thema’s bespreekbaar en visueel d.m.v. professionele dans-, zang- en theaterproducties. Tijdens deze eerste voorstelling op 11 mei komen o.a. de volgende thema’s aan bod: kanker, rouw en verlies, relatie(problemen), stress en burn-out. Deze thema’s worden in verschillende blokken uitgevoerd en op verschillende manieren: de ene keer door een groep dansers, de andere keer door een pianist en een solist dan weer door twee acteurs en ook de combinatie van twee dansers en een acteur zal te zien zijn.

Lisanne Spaander en Menno Laurijsen
Tevens zullen Lisanne Spaander en Menno Laurijsen hun ervaringen delen over de invloed die deze stukken dans op hun verwerkingsproces hebben gehad, er zal interactie zijn, er zal worden gelachen en er zal meer informatie over de stichting gegeven worden.

Kom kijken
Zoals de slogan van de stichting luidt: ‘…niet met woorden uit te drukken….of (soms) toch wel’, is het ook voor ons moeilijk in woorden uit te drukken wat u kunt verwachten tijdens deze eerste voorstelling. Kom dus kijken en ervaar wat het met u doet. Op de social media (Facebook, Instagram en LinkedIn) van Beyond Words Productions zijn al wat preview-filmpjes te zien. Het belooft een mooie voorstelling te worden met prachtige muziek en professionele theaterkunsten. Iedereen is van harte uitgenodigd om naar de voorstelling te komen kijken.

Gratis tickets
Om 20.00 uur is er een voorstelling voor professionals werkzaam in Zorg & Welzijn en het Onderwijs en voor bedrijven, instellingen of stichtingen die (in de toekomst) met Beyond Words Productions zouden willen samenwerken of die een maatschappelijk betrokken stichting zouden willen sponsoren. Kaartjes voor deze voorstelling zijn gratis. Aarzel niet om te mailen naar [email protected] U ontvangt dan een mail retour met gratis tickets.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden