Jan van den Berg Makelaardij vrijwillig aan de slag via Present Ermelo

Foto: Eigen foto

Op woensdagavond 17 april hebben de collega’s van Jan van den Berg Makelaardij een mooi project uitgevoerd vanuit Stichting Present Ermelo. De match was gescoord tijdens tijdens Beursvloer Ermelo op dinsdag 15 januari dit jaar.

Dit bericht Present Ermelo.

Het project was erg geslaagd zo schrijven de collega’s van Jan van den Berg Makelaardij:
“Wij vonden het erg leuk om dit als team samen te kunnen doen. Wij werden erg gastvrij met lekkernijen ontvangen. Veel gezinsleden waren aanwezig en vertelden hun verhaal (waaruit blijkt dat zij veel hebben meegemaakt) en fijn om te zien dat ze in Ermelo een nieuw bestaan aan het opbouwen zijn. De jongste zoon heeft ons enthousiast geholpen.”

Vluchtelingenwerk Ermelo
Vanuit Vluchtelingenwerk Ermelo kwam een hulpvraag voor een gezin die extra handen nodig had voor een onderhoudsbeurt van de tuin. Makelaar van den Berg gaf aan dit graag te willen doen als teambuildingsuitje. Stichting Present Ermelo wil de mogelijkheid bieden om laagdrempelig vrijwilligerswerk te doen door het aanbod van eenmalige projecten. Het is niet alleen een meerwaarde voor de hulpontvangers, maar ook zeker voor de groep die zich inzet. Zo blijkt uit dit mooie project.

Bouw jij mee aan verbindingen in Ermelo? Je collega’s, vrienden of familie een keer op een andere manier ontmoeten? www.presentermelo.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden