Ermelo beleeft haar eerste heuse Stroopwafelconcert

Op 17 april boden de bakkers van de Oude School Ermelo de eerste versgebakken stroopwafels vol trots aan de voorzitter van de Stichting Stroopwafelconcerten, Harry van Asselt aan.
Op 17 april boden de bakkers van de Oude School Ermelo de eerste versgebakken stroopwafels vol trots aan de voorzitter van de Stichting Stroopwafelconcerten, Harry van Asselt aan.
Foto: Eigen foto

Op woensdag 8 mei organiseert de Stichting Stroopwafelconcerten om 16.00 uur haar eerste Stroopwafelconcert in de Lukaskerk op landgoed Veldwijk in Ermelo.

Het concert is bedoeld voor de bewoners en verzorgers van GGZ Centraal, locatie Veldwijk. Het wordt verzorgd door vioolleerlingen van Marieke Booy uit Putten, oprichtster van het Veluws Jeugd Ensemble. Ook belangstellenden zijn welkom.

Meer Stroopwafelconcerten
De Stichting Stroopwafelconcerten is begin 2019 opgericht door ondernemer Harry van Asselt uit Ermelo. Stroopwafelconcerten zijn bedoeld voor bewoners en verzorgers van zorginstellingen. Ze worden op locatie georganiseerd in de regio Amersfoort – Ermelo – Zwolle. Op 8 mei vindt het eerste stroopwafelconcert plaats in de Lukaskerk op Veldwijk in Ermelo. Op 5 september het tweede op Sonnevanck in Harderwijk. Andere concerten zijn in voorbereiding.

Gratis stroopwafel
Voor elk concert bakken bakkers van het dagactiviteitencentrum De Oude School in Ermelo verse stroopwafels, die gratis aan het publiek worden aangeboden. Op deze manier biedt de stichting deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een extra dagactiviteit aan.

Jonge musici
Stroopwafelconcerten worden gegeven door getalenteerde jonge musici in opleiding, die daarmee extra podiumervaring kunnen opdoen en kennis kunnen maken met een dankbaar publiek. De vioolschool van Marieke Booy in Putten is één van de talentklassen voor jonge musici waarmee de stichting samenwerkt.

Belofte maakt schuld: 240 woningen bouwen voor jongeren & starters

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen