Theatergroep Spiegel in Ermelo organiseert toneeltrainingen voor beginners

Foto: Theatergroep Spiegel

Lijkt het u leuk om een keer kennis te maken met toneel? Wilt u eens ervaren hoe verrassend het is om leuke spelopdrachten te doen? Dan hebt u nu de kans om een aantal avonden in de huid van een ander te kruipen.

Theatergroep Spiegel uit Ermelo organiseert namelijk op de woensdagen 8, 15 en 22 mei een serie van 3 toneeltrainingen voor beginners, doel van de training is om basistechnieken bij te brengen en het plezier van acteren te laten ervaren. Daarnaast worden er uiteraard ook improvisatieoefeningen gedaan. De leiding is in handen van Martin Bezemer, toneelspeler en regisseur bij Theatergroep Spiegel. Tijdens deze avonden kunt u ervaren of toneelspelen iets voor u is.

Versterking
Theatergroep Spiegel is op zoek naar versterking voor haar vereniging, nieuwe leden zijn daarom van harte welkom, aan het eind van de training kunt u aangeven of u belangstelling hebt om lid te worden van de vereniging.
Theatergroep Spiegel is een dynamische toneelvereniging uit Ermelo. De leden variëren sterk in leeftijd, beroep, opleiding en ervaring, maar ze hebben één ding gemeen: de passie voor toneel. Ieder jaar brengt

Op de planken
Theatergroep Spiegel minimaal 1 productie op de planken. Daarnaast wordt er een toneelstuk voor kinderen gemaakt in de sfeer van 5 december en wordt er regelmatig meegedaan aan festivals en andere evenementen, zo is de vereniging ook aanwezig tijdens Fête de la Musique op 22 juni.

  • Toneelspelen, een stille wens??? Dan is dit je kans!

De trainingen zullen plaatsvinden op woensdag 8, 15 en 22 mei om 20.00 uur in Museum het Pakhuis aan het Molenaarsplein 24 in Ermelo en de avonden duren tot ongeveer 22.00 uur. De kosten voor deze drie avonden bedraagt totaal € 15,00; voor koffie en thee wordt gezorgd. Aanmelden is verplicht en kan via [email protected] of tel. 06-48785548.

Belofte maakt schuld: 240 woningen bouwen voor jongeren & starters

Reacties

article
42889
Lijkt het u leuk om een keer kennis te maken met toneel? Wilt u eens
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20190430/theatergroep-spiegel-in-ermelo-organiseert-toneeltrainingen-voor-beginners/
2019-04-30T15:43:00+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/04/30154241/18EN-Spiegel.jpg
Nieuws