DansFabriek S.I.L.K opent zonovergoten Koningsspelen 2019 in Ermelo

Hoewel wat aan de frisse kant startte de Koningsspelen vanochtend, vrijdag 12 april, zonovergoten. DansFabriek S.I.L.K had de eer de Koningsspelen te open op het terrein van voetbalvereniging DVS’33. Eigenaar Renate Goossensen had een groep van 14 dansers meegenomen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas.

Muziekinstallatie hapert
Deze keer geen podium voor DansFabriek S.I.L.K, want de muziekinstallatie bij het hoofdveld haperde, zo werd er gezegd. In allerijl was het openingsnummer verhuisd naar één van de voetbalvelden aan de andere kant van de kantine. Daar stond een DJ in de DVS-keet de grote kudde in oranje getooide kinderen van alle basisscholen op te wachten. Waarop Renate en haar dansers vol vuur op het Koningsspelenlied de Pasapas van Kinderen voor Kinderen voordanste. Veel kids en ook ouders en leerkrachten kregen binnen no-time de smaak van het dansen te pakken.

Koningsspelen
Na de warming-up was het de beurt aan de spelen zelf. Tot 12.00 uur vermaken de groepen 1 tot en met 6 zich met de meest leuke en sportieve spelen op de velden van DVS. Groep 7 probeert diverse sporten uit en neemt deel aan spelcompetites. Groep 8 doet diverse clinins bij DVS, LTV Irminloo, Balverszaal, Dindoa en bij BouwSports Ermelo.

  • De Koningsspelen in Ermelo worden georganiseerd door de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt, in samenwerking met leerlingen van Groevenbeek en van Landstede, sportverenigingen en sportaanbieders.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden