Kom wolven speuren in museum Het Pakhuis en vanaf schaapskooi Ermelo

Foto: Pixabay

De wolf is terug op de Veluwe! Ontmoet het dier in museum Het Pakhuis in Ermelo en leer alles over hoe je moet reageren wanneer je er een tegenkomt. De kans is heel erg klein, maar, je weet het nooit. Hoe kun je het dier herkennen? Ga daarna samen met een gids vanaf schaapskooi Ermelo speuren naar sporen van de wolf en andere dieren die op de Veluwe leven.

Museum Het Pakhuis en Stichting Schapedrift combineren binnen en buiten: op telkens een zaterdag in de maanden maart tot en met oktober is er ’s ochtends van 10-11 uur een rondleiding door de expositie WOLF in Het Pakhuis en ’s middags van 13.30-15 uur een diersporenwandeling vanaf de schaapskooi Ermelo. Geschikt voor alle leeftijden. Reserveren is niet nodig. Let op: voor de allerkleinsten zijn er twee speciale dagen.

Data: zaterdag 23 maart, 25 mei, 22 juni, 27 juli, 24 augustus en 28 september; rondleiding én diersporenwandeling.

Zaterdag 20 april en 19 oktober is speciaal voor jonge kinderen: een kleuterrondleiding door het museum en kleine kleuterwandeling vanaf de schaapskooi. Voor de kleuterwandeling is reserveren noodzakelijk: [email protected].

Toegangsprijzen voor Het Pakhuis: museumkaarthouders en t/m 3 jaar gratis; 4 t/m 13 jaar € 2,75, 14 jaar en ouder € 4,50. Deelname wandeling: t/m 12 jaar € 2,00, 13 jaar en ouder € 4,00, vrienden van Schapedrift gratis. Meer informatie op www.hetpakhuisermelo.nl en www.schapedrift.nl

Bereikbaar
Museum Het Pakhuis, Molenaarsplein 24, Ermelo
Schaapskooi Ermelo, Postweg 50, Ermelo; alleen bereikbaar via de Drieërweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen