Draagt tv-programma Gelderland Helpt bij aan een museum voor stel uit Ermelo?

Jan Geitenbeek en Herman Brand.
Jan Geitenbeek en Herman Brand.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Omroep Gelderland heeft gisteren, dinsdag 12 februari, opnames gemaakt in het huis van Herman Brand (69) en Jan Geitenbeek (62) in Ermelo. Hun huurhuis dreigt namelijk met de dag verder uit zijn voegen te barsten vanwege hun verzameling van Huis van Oranje-spullen. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

De opnames zijn te zien in het tv-programma Gelderland Helpt op zondag 24 februari om 17.30 uur, en worden daarna ieder uur herhaald.

Enthousiast
Herman Brand is enthousiast over de cameraploeg en interviewer die gisteren ruim 2 uur uittrokken voor de opnames. “Het was erg leuk”, heeft Herman zijn complete verzameling van Huis van Oranje-spullen laten zien. Want dat onderdeel zal toch de meeste tv-kijkers aanspreken.

Oproep
Desalniettemin doet Herman in het tv-programma een oproep voor een onderkomen van ongeveer 60 vierkante meter, voor een eigen museum om de verzameling van het Koninklijk Huis tentoon te stellen.

Zeer benieuwd
“Ik ben zeer benieuwd wat ze ervan gaan maken. Er zijn namelijk ook stukjes opgenomen waar ik niet bij was omdat ik met de interviewer zat te praten.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen