Gezondheidscentrum de Linde in Ermelo opent officieel de deuren

Foto: Grietje-Akke de Haas

In de namiddag van vrijdag 18 januari is onder grote belangstelling Gezondheidscentrum de Linde aan de Burgemeester Langmanstraat officieel geopend voor relaties en genodigden.

Op zaterdag 19 januari houdt Gezondheidscentrum de Linde, open dag van 11.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Een ware estafette
Opnieuw omschreef huisarts Anne Groot het jarenlange proces voor de realisatie van een gezondheidscentrum als een ware estafette. “Een kleinschalig gezondheidscentrum met een eigentijds aanbod in eerstelijnshulp te stichten is gelukt dank zij de hulp van heel veel mensen.”  Waarbij zij doelde op onder meer de ontwerpers, de interieurarchitect, het Veluws Ontwerpburo, de bouwers en inrichters.

Activiteiten open dag
Tijdens de open dag op zaterdag 19 januari zijn er voorlichtingsactiviteiten, voor jong en oud. De therapeuten en assistenten bieden onderzoekjes aan: voor de kinderen de woordenschat-check, maar ook het groeidiploma. Voor de ouderen de houdings- en balans-check, er is huidadvies te krijgen, u kunt zien hoe de orthopedisch schoenmaker werkt, en in de apotheek kunt u de robot aan het werk zien, en zelf pillen proberen te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen