Kantoordirecteur Rabobank Ermelo Marcel Korving draagt stokje over aan Coen Nap

Coen Nap en Marcel Korving.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Marcel Korving heeft dinsdagavond 8 januari met een receptie in de Businessroom van DVS ’33 Ermelo, officieel afscheid genomen als kantoordirecteur van de Rabobank Ermelo. Coen Nap volgt hem op.

Korving was sinds oktober 2014 kantoordirecteur van de Rabobank in Ermelo. Hij blijft als Vermogensmanager werkzaam bij Rabobank Randmeren, maar gaat zich volledig focussen op zijn klantenportefeuille. Korving: “Uiteraard blijf ik betrokken bij Ermelo als bevlogen ambassadeur.”

Coen Nap
Coen Nap (59) werkt sinds 9 jaar bij de Rabobank met als hoofdfunctie Manager Bedrijven. Bovendien is hij sinds bijna 2 jaar kantoor directeur van de Rabobank in Putten. Sinds 1 januari 2019 is Nap tevens kantoordirecteur van de vestiging in Ermelo.

Meer invloed
Binnen Rabobank Randmeren, met vestigingen in Ermelo, Putten, Harderwijk, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg, gaat er het een en andere veranderen, lichtte Nap toe. “De bedoeling is het hoofdkantoor in Nijkerk te ontmantelen en de mensen meer te verspreiden over onze locaties, ofwel meer in teams werken. Ook krijgen de leden van de Rabobank vertegenwoordigd in de ledenraden, meer invloed, door zich te focussen op lokale aspecten. Tegen deze achtergrond gaat het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds onderdeel uitmaken van de ledenraad.”

Op nog geen 300 meter 
Coen Nap is getrouwd met Ditje, samen hebben ze 2 dochters en een zoon. Nap woont in Putten, op nog geen 300 meter afstand in Ermelo. Hij en zijn vrouw komen dan ook regelmatig buurten in ons dorp. Bovendien volgden hun kinderen onderwijs aan Chr. College Groevenbeek in Ermelo.

Reacties

article
40971
Marcel Korving heeft dinsdagavond 8 januari met een receptie in de Businessroom van DVS ’33 Ermelo,
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20190109/kantoordirecteur-rabobank-ermelo-marcel-korving-draagt-stokje-over-aan-coen-nap/
2019-01-09T15:24:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2019/01/09152322/02EN-Coen-Nap.jpg
Nieuws