Cursus Sterrenkunde voor jongeren in Ermelo van start

Foto: Eigen foto

In januari 2019 start er weer een cursus Sterrenkunde voor jongeren uit de bovenbouw van de basisscholen (8-12 jaar). Deze cursus wordt georganiseerd door Sterrenvereniging Astra Alteria in samenwerking met Stichting Natuur- & MilieuPlatform (NMP) Ermelo.

Met sterrenschijf
Wil je meer weten over onze zon, ons zonnestelsel, de planeten, sterrenbeelden, kometen, het heelal enz.? Wil je ook op een heldere avond, door een grote telescoop naar de maan, de planeten, de sterrenbeelden en andere bijzonderheden aan de sterrenhemel kijken? Bij de cursus ontvang je ook een eenvoudige sterrenschijf, waarmee je leert de actuele sterrenbeelden te vinden.

Aanmelden
Lijkt je dit leuk meld je dan aan voor deze cursus. De cursus duurt 6 avonden en is steeds op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur. De datums zijn 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari en 12 februari 2019.
De cursus wordt gegeven in de thuisbasis van het NMP, De Witte Heide aan de Kerklaan 5a, Ermelo. De hele cursus kost slechts 12,50 euro, er kunnen maximaal 10 jongeren meedoen aan de cursus. Bij meer aanmeldingen kom je op een wachtlijst voor de eerstvolgende cursus.

Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Kees Witteveen, tel. 0341-556967, via [email protected] of kijk op www.nmpermelo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen