Gebedsgroep Ermelo bidt en zingt tegen komst heksenkring in Ermelo

Hein van Klooster van Gebedsgroep Ermelo.
Hein van Klooster van Gebedsgroep Ermelo.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Gebedsgroep Ermelo heeft vorige week gebeden en gezongen tegen de komst van een eventuele heksenkring in Ermelo. Via Facebook ontdekte de groep namelijk dat iemand uit Almere een nieuwe heksenkring wilde beginnen in Ermelo.

Volgens Hein van Klooster van Gebedsgroep Ermelo zouden de initiatiefnemers ’s avonds ter hoogte van de Weegakker zich bezighouden met diverse occulte zaken.

“Dit horende zijn wij op deze avond met een groep van 25 personen bij elkaar gekomen om te zingen en te bidden om zo deze kring tegen te werken. Ook waren er vele anderen die niet konden komen, thuis aan het bidden. We hebben gebeden met als thema niet het kwade te volgen, maar Jezus. Wij als groep verwachten met de viering van het Kerstfeest de komst van de Zaligmaker en Redder van deze wereld. Iets wat niet strookt met het aanroepen van al het kwaad wat deze heksenkring voor ogen had.

Het gebed was dat wij net zoals de Heere Jezus ook liefde voor alle mensen ervaren, ook voor de deelnemers van de heksenkring en dat wij hopen dat zij zich afkeren van dit soort kwaad. Tijdens onze straatsamenkomst kwam het bericht binnen dat de bijeenkomst was afgezegd en er naar een nieuwe datum wordt gezocht. Wij hebben zelf een heldere verklaring dat de heksenkring niet door is gegaan. Dat heeft met ons geloof en de kracht van Zijn Heerschappij te maken.

  • Deze gebedsbijeenkomst is niet eenmalig zeker als de heksenkring opnieuw in Ermelo wil komen, zo was alom de mening van deze groep.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen