Jordy van Loo uit Ermelo lanceert 1e muziek videoclip Jorda x Peso El Connect x JM – Chupa Chup

Jordy van Loo.
Jordy van Loo.
Foto: Eigen foto

Een zonnig oord, mooie vrouwen -uitdagend dansend in mini-bikini’s en likkend aan een lolly-, een jacht dat de helderblauwe golven doorklieft tot een donkerbruine stem die loom zingt: ‘Chupa, Chupa, Chupa’. Kijk en luister op de valreep van het nieuwe jaar naar dé zomerhit van 2018 ‘Jorda x Peso El Connect x JM – Chupa Chup’, die half december werd gelanceerd.

Niet doorsnee
Het mag dan een verlate zomerhit zijn, maar de zomer van dit jaar was immers toch al geen doorsnee editie. De muziek videoclip die opgenomen werd op Mallorca, is inmiddels goed ontvangen over de hele wereld. Het is een eerste productie van Jordy van Loo (23), in samenwerking met twee andere artiesten uit Den Haag, Peso El Connect en JM. Als eigenaar van Diamond Productions, een jong en dynamisch filmbedrijf dat gespecialiseerd is in het tot stand brengen van films voor bedrijven en verenigingen, heeft Jordy naast voetbalspelen bij DVS’33 nog een grote hobby. En dat is het maken van muziek.

Jongens, meiden én een jacht
Dankzij zijn contacten in de muziekwereld vond hij de opkomende zangers Peso El Connect en JM bereid mee te werken. Zelfs figureert Jordy als DJ Jorda in de clip. Bovendien wist hij jongens, meiden én een jacht te scoren door zijn contacten op Mallorca. “Ik heb daar afgelopen zomer gedraaid in een uitgaansgelegenheid, vandaar”, grijnst hij breed. En nog mooier; het vooraanstaande PM Records sloot Jordy met zijn clip van harte in de armen.

Vrolijk en zomers
Jordy’s muziekvoorkeur gaat uit naar de ‘Latin Music’. Dat is ook terug te zien en te horen in ‘Jorda x Peso El Connect x JM – Chupa Chup’. “Dit soort muziek is zo lekker vrolijk en zomers”, aldus Jordy. Het maken van ‘Jorda x Peso El Connect x JM – Chupa Chup’ smaakt naar meer. Dus liefhebbers kunnen nog meer muziek videoclips van hem verwachten.

Download nu!
Het nummer is te downloaden via YouTube, Spotify en iTunes.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen