Chr. College Groevenbeek Ermelo opent nieuwbouw in januari 2019

Sijmen Prins van Prins Bouw, Leo Duifhuizen, directeur/bestuurder van Groevenbeek en Gerard Dunnig, Van Dorp Installaties.
Sijmen Prins van Prins Bouw, Leo Duifhuizen, directeur/bestuurder van Groevenbeek en Gerard Dunnig, Van Dorp Installaties.
Foto: Chr. College Groevenbeek

Vanaf april 2018 is er op de locatie Ermelo van Christelijk College Groevenbeek nieuwbouw gerealiseerd. Zowel de afdeling atheneum/havo als de afdeling vmbo krijgen er nieuwe onderwijsruimtes bij.

In totaal gaat het om bijna 2000 m2. Naast extra lokalen krijgt Groevenbeek er ook flexibele leerpleinen, overblijfruimtes en een vernieuwde ruimere leerlingenentree bij.

Strakke planning
Donderdag 20 december vond de oplevering plaats met hoofdaannemer Prins Bouw, Van Dorp Installaties, ICS adviseurs en BDG Architecten. Dankzij een strakke planning en een prettige samenwerking heeft de bouw geen vertraging opgelopen.

Weinig hinder
De leerlingen en medewerkers hebben het afgelopen half jaar weinig hinder ondervonden van alle bouwactiviteiten. Zo is er in de zomervakantie vol doorgewerkt en werd er rekening gehouden met de examenperiode. Daarnaast is de realisatie binnen het vastgestelde budget gebleven.

Nieuwe gymzaal
Na de kerstvakantie zal er op het schoolterrein nog een nieuwe gymzaal worden gebouwd. Ook deze uitbreiding zal door Prins Bouw worden uitgevoerd. De komende weken worden de lokalen verder ingericht, waarna in januari de nieuwe onderwijsruimtes in gebruik kunnen worden genomen.

  • Dinsdag 15 januari vindt de officiële opening plaats van de nieuwbouw.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen