Nog één keer genieten van het kerstspel in het Keerpunt ’s Heeren Loo Ermelo

Foto: Eigen foto

Het kerstspel in het Keerpunt op zorgpark ’s Heeren Loo Ermelo is in de wijde omgeving bekend. Door geweldige en vaak jarenlange inzet van bewoners, in samenwerking met een groot aantal medewerkers, is dit kerstspel ieder jaar druk bezocht. Met de komst van nieuwe parkontwikkelingen is er binnen ’s Heeren Loo besloten dat het tijd is voor verandering.

Dat betekent dat dit jaar het kerstspel voor de laatste keer in de huidige vorm wordt opgevoerd.

Veranderingen
Nieuwe ontwikkelingen brengen veranderingen. Zo zullen komende jaren bestaande gebouwen op het zorgpark worden afgebroken en andere functies krijgen. Ook de sporthal in het Keerpunt zal verdwijnen en plaats maken voor iets nieuws. Er zijn plannen voor een nieuw gezondheidscentrum en een nieuw wellness-gebouw waarin een heel nieuw zwembad, fitness- en sportruimte zullen komen.

Nieuwe vorm van kerst
Deze ontwikkelingen maken dat ’s Heeren Loo vanaf volgend jaar de kerstviering een andere vorm gaat geven. Hoe kerst vanaf 2019 gevierd gaat worden, wordt samen met direct betrokkenen vanaf volgend jaar verder uitgewerkt.

Kom dat zien!
Dit jaar dus voor het laatst: het kerstspel, zoals we deze kennen, in het Keerpunt. Het wordt een bijzondere viering, in aanwezigheid van zo veel mogelijk mensen. Zo ook mensen die in het verleden betrokken waren. U bent van harte uitgenodigd op één van de avonden van dinsdag 18 december tot en met vrijdag 21 december.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen