Jan Hoogenberg stopt als directeur bestuurder bij Bibliotheek Noordwest Veluwe

Germa Greving en Jan Hoogenberg.
Foto: Archief Grietje-Akke de Haas

Na bijna tien jaar stopt Jan Hoogenberg als directeur bestuurder bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Per 1 februari 2019 gaat hij als directeur bestuurder werken voor de Bibliotheek Enschede.

In Ermelo maakte Hoogenberg vooral furore met het Grote Lijsttrekkersdebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, dat hij leidde met Germa Greving, directeur van Museum Het Pakhuis in Ermelo. Het lijsttrekkersdebat is een initiatief van Politiek Café Ermelo, dat werd georganiseerd door de Bibliotheek Noordwest Veluwe. 

Met veel plezier
‘’Ik heb met veel plezier invulling gegeven aan mijn functie en mijn best gedaan om de Bibliotheek Noordwest Veluwe verder te brengen naar een toekomst-proof Bibliotheek. Als ik terugkijk is er in de loop van de jaren veel veranderd en zijn we een Bibliotheek geworden die volop meedoet in de samenleving’,’ aldus Hoogenberg.

Trots
‘‘Tien jaar is een mooie periode geweest en ik laat met een gerust hart en enige trots een mooie Bibliotheek achter. Het is met gemengde gevoelens dat ik vertrek omdat ik me zeer verbonden voel met deze organisatie, maar het is goed om een volgende stap te zetten.’’

Reacties

article
40449
Na bijna tien jaar stopt Jan Hoogenberg als directeur bestuurder bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe.
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20181130/jan-hoogenberg-stopt-als-directeur-bestuurder-bibliotheek-noordwest-veluwe/
2018-11-30T14:39:42+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/11/30143520/48EN-Jan-Hoogenberg.jpg
Nieuws