Ermelo koopt gul producten voor de Voedselbank

Bart-Jan Kuit (l) en Daniël Brinkman (r) dragen de opbrengst symbolisch over aan Gijs van Norden van de Voedselbank (m).
Foto: Eigen foto

Ermelose klanten van AH hebben zich het afgelopen weekend van hun beste kant laten zien. Dit bericht de Rotaryclub Ermelo donderdag 29 november.

Bij de actie voor de Voedselbank die Rotaryclub Ermelo samen met AH organiseerde kochten zij voor maar liefst € 6.100,– aan producten voor de Voedselbank.

Feestelijk gevoel
AH bedrijfsleider Bart-Jan Kuit en Rotarylid Daniël Brinkman droegen met een symbolisch kistje mandarijnen deze prachtige opbrengst over aan Gijs van Norden van de Voedselbank. Van Norden ziet de actie als een enorme steun in de rug voor de vrijwilligers. Want zelfs nu het economisch iets beter gaat en er dus wat minder mensen zijn aangewezen op de Voedselbank, blijft het elke keer weer een hele opgaaf om aan voldoende producten te komen. En zeker in de decembermaand wil de Voedselbank haar mensen toch ook een klein beetje een feestelijk gevoel geven.

Geweldige ervaring
Rotarylid Daniël Brinkman deed voor het eerst mee aan de actie. “Een geweldige ervaring”, vindt hij. “De reacties van veel klanten hadden zo veel warmte, dat je er stil van werd. Ik ben blij dat ik hieraan een steentje kon bijdragen.”

Aanzienlijke schenking
Ook Bart-Jan Kuit deelt in dat gevoel. “Onze eigen medewerkers vinden het heel belangrijk dat hun AH ook iets goeds terug doet naar de maatschappij. Iets waar ik het helemaal mee eens ben. Daarom stelt AH elk jaar graag haar winkel ter beschikking, maar doet het bedrijf zelf ook nog een aanzienlijke schenking aan de actie”.

Reacties

article
40433
Ermelose klanten van AH hebben zich het afgelopen weekend van hun beste kant laten zien. Dit
https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20181129/ermelo-koopt-gul-producten-voedselbank/
2018-11-29T19:45:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/109/2018/11/29194454/48EN-Rotary.jpg
Nieuws