Schuift jouw bedrijf ook aan bij derde Beursvloer Ermelo?

De organisatie van Beursvloer Ermelo.
Foto: Beursvloer Ermelo

Op initiatief van Welzijn Ermelo wordt op dinsdag 15 januari 2019 Ermelo’s derde Beursvloer georganiseerd. Een sprankelend en spraakmakend evenement waarbij handel centraal staat, met als doel de kwaliteit van het maatschappelijke leven een boost te geven.

Beursvloer Ermelo vindt plaats in het Chr. College Groevenbeek. Tussen 18.00 en 20.00 uur handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar.

Geld is taboe 
Op een Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Inspirerende voorbeelden 
Kennisdeling vanuit Oosterhoff Poolen voor een duurzaamheidsproject van de Julianaschool, gemeente Ermelo en museum Het Pakhuis. Strategisch advies voor doelgroep bereik van het financieel café in Harderwijk en Ermelo. Match tussen Lead Logic, Humanitas NW Veluwe en Welzijn Ermelo.

Meer informatie
Heeft uw stichting, vereniging of instelling een onvervulde wens of behoefte? Of heeft u een bedrijf dat invulling wil geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Neem dan voor meer informatie contact op met Hanneke Starre van Welzijn Ermelo, telefoon 0341-551678 of email [email protected]

Inschrijven

www.beursvloerermelo.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden